Героический Форум!

Протиугінні системи VAM SYSTEM

Размещено by Likan 
Протиугінні системи VAM SYSTEM
09.11.2022 12:12
Студія захисту автомобілів від викрадення VAM System працює з 1996 року під контролем кращих Європейських спеціалістів. Досвід наших колег з Європи ми переносимо і в Україну, тому гарантуємо якість і надійність наших протиугінних систем та унікальне встановлення Будь яких інших сигналізацій.

Компанія VAM System унікальна тим що вона прийшла з заходу, а не як більшість компаній зі сходу. Працюючи напряму з дилерами самих відомих марок автомобілів ( Toyota, Lexus, Honda, Volkswagen, Hyundai, Kia, Land Rover, Jaguár, BMW, Mercedes) ми вивчали можливості і варіанти для створення саме протиугінних систем. Після років досліджень та тестів ми знайшли «золоту середину» та створили продукт який блокує 7 ланцюгів в автомобілі. Цей показник забезпечує найкращий захист для авто та не впливає на роботу «бортових систем» і не приводить до запису помилок в автомобілі. А саме 7 ланцюгів забезпечують захист який ні один злодій не зміг побороти. Існуючи на ринку з 1996 року і встановивши наші протиугінні системи на більш ніж 40 000 автомобілів ми не зафіксували ні одного випадку викрадення.
Наші сервісні центри відрізняються від тих які ви звикли бачити. В нас світлі, чисті та просторні приміщення в яких немає плям мастила та кучі пилу. Чашка кави та приємна розмова, це те з чого починається спілкування з нами.

Ми готові надати вам всю інформацію яка вас буде цікавити, служба підтримки працює цілодобово. Ще небуло питань які були пов’язані з захистом автомобілів і ми не мали відповіді на них. В нас сімейна фірма і ми цінимо кожного працівника і кожного клієнта. Прийшовши один раз до нас ви прийдете і наступний.

https://www.vam-system.com.ua

м. КИЇВ, вул. МАШИНОБУДІВНА, 41-Б

+38 (096) 44 333 44

+38 (073) 44 333 44
Re: Протиугінні системи VAM SYSTEM
13.12.2022 18:06
Re: Протиугінні системи VAM SYSTEM
13.02.2023 20:08
Лучшие антиугонки на нашем рынке, а так же суперский подход к клиенту и его пожеланиям thumbs up
Re: Протиугінні системи VAM SYSTEM
16.06.2023 13:01
RusikVlasov Пишет:
-------------------------------------------------------
> Лучшие антиугонки на нашем рынке, а так же
> суперский подход к клиенту и его пожеланиям thumbs up


Согласен! Отличные ребята, все делают аккуратно и главное ЭФФЕКТИВНО от угона. Реально блокирует не только двигатель, но и КПП и другие узлы. Был немного удивлен, что за такую цену получил такого рода защиту. Установка заняла 4 часа.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©