Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Планую свій перший креативний проект: яку пряжу обрати?Размещено by SerhiiKovalski
Я нарешті вирішив спробувати зв’язати свій перший шарф, але реально заплутався у всіх цих нитках. Яскраві кольори, товщина, бренди… Чесно кажучи, дивлюсь на Alize, YarnArt і трохи втрачаю голову. Хочу, щоб вийшло щось цікаве і не «як у бабусі», але боюся, що оберу не те, і все піде не так.
Та я теж колись таке проходив! Головне — не боятися експериментувати. Я зазвичай беру середню товщину і м’які нитки, тоді навіть якщо помилишся, можна швидко виправити. Ще класно дивитися на склад: бавовна або шерсть — по-різному лягає. І кольори підбирай не просто на око, а дивись, як вони поєднуються в одному наборі.
Як варіант, можеш почати з YarnArt Creative — дуже яскрава, м’яка і реально зручно в роботі. У мене були гарні результати, особливо для шарфів та декоративних деталей. Подивитися можна тут: https://vjazhuprjazhu.ua/ua/p2632821980-pryazha-yarnart-creative.html Вона добре тримає форму, кольори живі, і навіть новачкові приємно з нею працювати. Просто бери трохи на пробу, і потім буде легше планувати весь проект. Изменения 1 раз. Последнее изменение в 11/12/2025 14:02 by Viktor_Koroviak.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|