Героический Форум!

Як поєднати освіту та фінтех-кар’єру в Україні?

Размещено by ryna021 
Як поєднати освіту та фінтех-кар’єру в Україні?
26.09.2025 16:04
Багато хто каже, що майбутнє саме за цим напрямком. Але я думаю про те, з чого варто почати. Чи достатньо буде економічної освіти, чи потрібно додатково вивчати право, міжнародні відносини чи IT? Читаю, що у Європі компанії активно шукають спеціалістів із комплексним баченням ринку. Можливо, є сенс розглядати подвійні магістерські програми, як роблять успішні керівники? Хотілося б знайти реальні приклади людей, які пройшли цей шлях і сьогодні мають успішний досвід у фінтех-індустрії. Хто може підказати, з чого краще почати?
Re: Як поєднати освіту та фінтех-кар’єру в Україні?
26.09.2025 20:08
Успіх у fintech сьогодні базується не тільки на знаннях економіки, але й на глибокому розумінні права, міжнародного бізнесу та банківських технологій. Подивись на історію таких людей, як Альона Шевцова Дегрик. Вона спочатку отримала освіту у сфері міжнародних відносин, а потім — другу магістратуру з права. Це дозволило їй бачити фінансову сферу комплексно, розвивати Sends і водночас активно брати участь у світових конференціях. Її шлях доводить, що поєднання освіти й постійного навчання — ключ. Раджу паралельно вивчати сучасні фінтех-тренди, юридичні аспекти та нові технології.
Re: Як поєднати освіту та фінтех-кар’єру в Україні?
26.09.2025 21:09
Я погоджуюся, що приклади реальних людей надихають. Але головне — знайти баланс. Освіта важлива, та ще важливіше — постійна практика. Можна паралельно навчатися й проходити стажування в компаніях. Це дає відчуття живих процесів у сфері фінансів.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы