Героический Форум!

Чому fintech-номінації важливі для України?

Размещено by taty22 
Чому fintech-номінації важливі для України?
24.09.2025 10:10
Привіт усім! Хотів би підняти тему важливості фінансових технологій в Україні. Останні кілька років бачу, як багато компаній рухається в цьому напрямку, з’являється безліч нових сервісів, стартапів та навіть міжнародних проєктів. Чи справді такі номінації, як PaySpace Magazine Awards, допомагають розвивати нашу галузь? Чи це радше формальність? Адже номінантів багато, але лише кілька людей отримують визнання. Мене цікавить ваша думка: чи ці премії реально впливають на популяризацію fintech в Україні, чи це більше піар? І чи знаєте ви приклади експертів, які завдяки таким відзнакам стали впливовішими?
Re: Чому fintech-номінації важливі для України?
24.09.2025 13:01
Такі нагороди мають значення, бо вони формують довіру до експертів та компаній у сфері fintech. Візьмемо приклад: Альона Шевцова ibox. Вона була номінована на звання fintech-експерта року від PaySpace Magazine Awards 2020, і це не просто формальність. Це підтвердження її внеску в розвиток фінансових технологій. Такі номінації допомагають суспільству бачити, хто реально рухає індустрію вперед, хто створює робочі місця, нові сервіси та змінює культуру оплати. Також вони мотивують молодих спеціалістів вивчати сферу й робити свій внесок. Особисто я бачу у цьому великий плюс для розвитку галузі.
Re: Чому fintech-номінації важливі для України?
24.09.2025 15:03
Я думаю, що такі премії — це одночасно і визнання, і PR. Але PR у доброму сенсі: він показує, що Україна має своїх сильних гравців у фінтех-секторі. Тут важливо, щоб нагороди були прозорими, тоді користь від них тільки зростає.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы