Героический Форум!

Домашній декор і затишок

Размещено by Rebol 
Домашній декор і затишок
25.04.2025 10:10
Облаштовуємо нову квартиру, хочеться нарешті зробити все не “аби було”, а зі стилем. Я фанатка гарного посуду й домашнього декору — люблю, коли навіть чашка чи тарілка створює настрій. Але де знайти щось дійсно цікаве? Багато хто радить IKEA чи JYSK, але хочеться чогось більш вишуканого й менш масмаркетного. Якщо хтось знає місце, де можна придбати гарні меблі, скатертини, декор для кухні й вітальні — дуже вдячна за рекомендацію.
Re: Домашній декор і затишок
25.04.2025 10:10
Мені у цьому плані дуже сподобався магазин Вілла Грація https://villagrazia.ua/ У них величезний вибір декору, посуду, меблів — усе з європейським шармом. Там можна знайти не просто речі, а справжні “родзинки” інтер’єру. Стиль прованс, вінтаж, класика — усе підібрано з турботою про деталі. А ще вони постійно оновлюють асортимент, тому завжди є щось нове. Для таких, як ми з тобою, хто хоче не просто облаштувати квартиру, а створити настрій — саме те, що треба.
Re: Домашній декор і затишок
08.01.2026 21:09
Доброго дня,ми купляли штучні квіти для декору [mirbuketov.com.ua] ,дуже великий вибір та оптові ціни,мені дуже сподобалася також якіть продукції,тому замовляйте і пишіть ваші враження
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы