Героический Форум!

Навіщо взагалі бізнес-освіта, якщо є курси і YouTube?

Размещено by SerhiiKovalski 
Навіщо взагалі бізнес-освіта, якщо є курси і YouTube?
18.03.2025 19:07
Слухайте, оце думаю: навіщо взагалі бізнес-освіта, якщо зараз все є в інтернеті? Курси, YouTube, навіть безкоштовні лекції топових універів. Навіть кейси розбирають. Вкладати роки й купу грошей у бізнес-школу, коли можна просто дивитися відео й читати книжки – чи є сенс?
Re: Навіщо взагалі бізнес-освіта, якщо є курси і YouTube?
18.03.2025 19:07
Ну, як сказати… Якщо треба просто дізнатися щось загальне – то так, відео вистачить. Але бізнес – це не тільки знання, а ще й практика, контакти, середовище. У школі тобі дають реальні завдання, змушують мислити ширше, а не просто пасивно слухати. Я проходив пару онлайн-курсів, і це класно, але без структури та реального занурення воно швидко забувається.
18.03.2025 20:08
От саме! Власне, тому й пішов у бізнес-школу. До речі, хто хоче не просто дивитися відео, а отримати системне навчання, може подивитися на бізнес-школу КРОК https://bs.krok.edu.ua/. Там не просто теорія, а ще й практика, кейси, робота з викладачами, які самі ведуть бізнес.

Та й зв’язки тут важливі – вчишся не сам, а з людьми, які теж розвиваються. Це велика різниця між онлайн-курсами й реальною освітою.
Ну ок, аргументи мають сенс. Але ж можна самому знайти бізнес-оточення?
Можна. Але коли ти в середовищі людей, які всі йдуть у одному напрямку, це прискорює твій ріст. У школі тобі дають не просто знання, а ще й структуровану систему. Хоча якщо в тебе вже є досвід і круте оточення, то, може, й вистачить самонавчання. Питання, як швидко ти хочеш отримати результат.
06.08.2025 17:05
Насправді, так воно і є.
Я й сама думаю так само. І я неодноразово говорю всім і багатьом що освіта як вона була раніше вже давно застаріла.
Зараз достатньо помоніторити інформацію на кшталт https://gyre.pro/ua/blog/top-trending-youtube-videos-and-channels-whos-leading-the-charts щоб дізнатися які зараз є тренди а значить зрозуміти куди рухатися далі.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы