Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Что посоветуете послушать из аудиокниг?Размещено by Tokina
Я лично предпочитаю больше слушать фантастику, сейчас уже заканчиваю рассказ 'Дюна', шикарная книга, да и фильм просто на высоте. Онлайн можно ее послушать вот здесь https://patephone.com/audiobook/23818-dyuna . Кстати, а если вы хотите что-то в стиле фантастики, то на этом ресурсе такого добра очень много, есть из чего выбрать и добавить в свою аудиотеку. Изменения 1 раз. Последнее изменение в 18/03/2024 13:01 by Undina.
Я дуже люблю читати і намагаюся вселити своїм дітям ту ж пристрасть до захоплюючих книг. Ось нещодавно я відкрила для себе онлайн-бібліотеку [fantasy-kniga.com], де можна знайти українські книги. Це допомагає мені ще більше заглибитись у світ читання та вдосконалювати свою рідну мову. Я вірю, що вчитися і розвиватися можна у будь-якому віці, важливо лише мати бажання і трохи вільного часу.
Привіт привіт. ЦіTokina, це чудове питання. Я обожнюю читати книги, а також слухати, якщо це щось дійсно цікавеньке для мене. Правда, останнім часом проводжу багато часу за переглядом фільмів. До речі, я такий радий, що знайшов даний ресурс filmy.com.ua/ Без перебільшень хочу сказати, що тепер в мене ніколи не виникає питання що подивитися, я знаю всі топові підбірки фільмів. Для мене це дуже цінні рекомендації, бо це економить час і дає можливість швидко визначитися, який фільм сьогодні подивитися. Сподіваюсь, вам це знадобиться. Изменения 1 раз. Последнее изменение в 24/05/2024 10:10 by AndrewFix. Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. |
| |||||||||||||||||||||||||||
2001-2024 © | ||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|