Героический Форум!

Свята у лютому

Размещено by Debaffer 
Свята у лютому
13.03.2023 06:06
Яких традицій дотримуються в українських родинах на свята в лютому? Може хтось поділитися.
Re: Свята у лютому
13.03.2023 06:06
У лютому українські сім'ї відзначають кілька свят, зокрема День святого Валентина, Масляну і День героїв Небесної сотні.
День святого Валентина, що відзначається 14 лютого, є популярним святом для сімейних пар в Україні. Багато людей обмінюються листівками, квітами і подарунками зі своїми коханими. Деякі пари також вирушають на романтичну вечерю або на прогулянку в парк.
Масляна, також відома як Масляний тиждень або Масляна, є традиційним слов'янським святом, яке знаменує кінець зими і початок весни. Воно відзначається в останній тиждень перед Великим постом, який починається в Попільну середу. Під час Масляної люди їдять багато млинців (млинців) і беруть участь у різноманітних святкових заходах, як-от катання на санях, танці та спалювання солом'яного опудала зими.
День Героїв Небесної Сотні відзначається 20 лютого в пам'ять про демонстрантів, які загинули під час української революції 2014 року. Багато людей покладають квіти і запалюють свічки в пам'ять про них.
Якщо вам цікаво дізнатися більше про українські свята і традиції в лютому і протягом усього року, ви можете знайти додаткову інформацію на сайті https://calendaryk.day/blog/feb-2023-holidays. На цьому сайті представлено повний огляд українських звичаїв, фольклору та свят.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©