Героический Форум!Привет!
» Вход на форум
» Зарегистрироваться на форуме На главную страницу
>
Тема Нерозбірлива вимова в дитиниРазмещено by Masalta
Masalta Пишет: ------------------------------------------------------- > Моїй дочці п'ять років і вона досі дуже > нерозбірливо говорить. Якщо у три роки я цьому не > надавала уваги, то зараз мене це вже насторожує, > адже напевно так не має бути.... Так, звичайно що ваша ситуація точно не є номою. І перше, що ви повинні зробити - це показати дитину спеціалістам (неврологу, логопеду).
KOMAR88 Пишет: ------------------------------------------------------- > Masalta Пишет: > ------------------------------------------------------- > > Моїй дочці п'ять років і вона досі дуже > > нерозбірливо говорить. Якщо у три роки я цьому > не > > надавала уваги, то зараз мене це вже > насторожує, > > адже напевно так не має бути.... > > > Так, звичайно що ваша ситуація точно не є номою. І > перше, що ви повинні зробити - це показати дитину > спеціалістам (неврологу, логопеду). Мені так само здається, що саме так і варто усі свої дії планувати. В дитини скоріше за все дизартрія, саме цей діагноз ставлять в тих випадках, коли є проблеми із якістю вимови слів та взагалі постановки мови як такої. Зазвичай заняття для дітей з дизартрією https://logosfera.com.ua/dyzartriya/ будуються в комплексному порядку і обов'язково беруться до уваги індивідуальні особливості по кожному з випадків. Про це варто пам'ятати батькам і не закривати очі на реальну проблему Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум. | ![]()
| |||||||||||||||||||
| 2001-2026 © | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|