Героический Форум!

Лубриканти

Размещено by mamba 
Лубриканти
27.10.2023 15:03
Допоможіть вибрати хороший лубрикант. Зараз він нам вкрай необхідний, так як останнім часом відчуваю сухість піхви під час статевого акту, а це доволі неприємні відчуття. Також читала, що лубриканти можуть виклакати молочницю, тому боюсь, щоб обрати хорошої якості, а не якийсь дешевий.
Re: Лубриканти
27.10.2023 15:03
Я брала на водній основі, але ефект не довгий, вони швидко висихають, краще брати на силіконовій основі. Але в аптеці не бачила, потрібно пошукати в секс шопах, там однозначно мають бути. Ну і за призначенням обирайте, бо вони бувають різні.
Re: Лубриканти
27.10.2023 16:04
Купувала лубриканти в інтим-магазині [amy.com.ua] тут дуже широкий вибір, можна замовити як на водній основі так і на силіконовій. Під кожним товаром є детальний опис та ціна, але при необхідності можна проконсультуватись з менеджером. Також анонімне пакування, швидка доставка. Лубрикант для ще більших відчуттів та насолод потрібен, хоч дехто вважає, що природньої змазки достатньо, але це далеко не так.
Re: Лубриканти
19.11.2023 14:02
Может это не лубрикант нужен, а доктор?
Re: Лубриканти
19.11.2023 14:02
Мне как-то лубриканты не нужны были раньше, все было в норме. Но мы с партнером стали использовать интимные игрушки и для них как раз нужны специальные смазки. На сайте Сексгуд https://sexgood.com.ua/seks-igrushki/falloimitatory/ я заказывала себе фаллоимитатор, к нему тут же менеджер мне подобрал хороший лубрикант на водной основе. Он не разрушает силикон, из которого сделана игрушка и отлично смазывает и увлажняет все места)
Re: Лубриканти
23.12.2023 12:12
Теж була така проблема) купували багато різних змазок, але ця найкраща [sextop.com.ua]
Re: Лубриканти
11.03.2024 22:10
Я привык уже делать такие покупки в интернете, ведь там и цены хорошие и есть из чего выбрать - разные бренды и очень разные цены. Вот тут лубриканти на водной основе https://sexshop69.com.ua/ru/lubrykanty-na-vodnii-osnovi/ сейчас по хорошей цене, так что если Вам надо пополнить запасы - то сейчас самое время.
Re: Лубриканти
25.04.2024 21:09
Якщо ви шукаєте надійний лубрикант, я можу порекомендувати звернутися до магазину https://www.black-bunny.com.ua/lubrykanty/ Я там купував різноманітні продукти для інтимного задоволення, включаючи лубриканти, презервативи, та інші цікаві штуки і завжди був задоволений якістю. Там є широкий вибір продуктів, які відповідають всім стандартам якості та безпеки.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©