Героический Форум!

Книги

Размещено by SupRimes 
Книги
27.12.2023 00:12
Какие современные авторы создают книги, которые помогают разобраться в сложных эмоциональных вопросах?
Re: Книги
27.12.2023 11:11
LadyBook - не просто портал для любителей фэнтези, а настоящий литературный мир, где каждая книга становится уникальным произведением искусства. Тут найдете интересное любовное фэнтези https://ladybook.org/category/fentezi/ этот портал поднимает фэнтези на новый уровень, делая его доступным и захватывающим для каждого любителя волшебства.
Re: Книги
30.12.2023 20:08
Хто може порекомендувати магазини чи сайт з широким вибором книг? Я шукаю особливо дитячі книжки англійською мовою для моєї дитини, і хотів би знати, де можна знайти найкращі пропозиції та різноманітність.
Re: Книги
30.12.2023 20:08
Звісно, я можу порекомендувати вам відмінний варіант! Заходьте на сайт BritishBook.ua, і ви знайдете величезний каталог, де є дитячі книжки англійською мовою мовою https://www.britishbook.ua/catalog/detskaya-khudozhestvennaya/yazyk-english/ . Тут є книги різних жанрів та рівнів складності, і для різного віку дітей. Магазин має добру репутацію і пропонує конкурентні ціни. Ви зможете вибрати із широкого асортименту, щоб забезпечити свою дитину цікавими та корисними книгами на англійській мові. Тож рекомендую спробувати BritishBook.ua для покупок дитячих книжок англійською мовою.
Re: Книги
18.01.2024 16:04
Після того, як дітей перевели на дистанційне навчання (4 роки вже як) вирішили займатися з ними навчанням та самостійно. Накупили їм таких книг-енциклопедій https://knigoland.com.ua/entsiklopedii-dlya-ditey стежимо щоб вони регулярно читали та отримували додаткову освіту.
Так і живемо.
Навіть іноземні мови з ними вивчаємо самостійно.
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в данный форум.

Нажмите сюда, чтобы войти

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©