Измаильские новости

Глава МВС Арсен Аваков відвідав Ізмаїл, та дав старт набору в місцеву патрульну поліцію

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відвідав Ізмаїл в суботу, 10 червня, передає власний кореспондент інформагентства "Траса Е-95" в Ізмаїльському районі.

Візит був розбитий на дві частини - вручення ключів від службових квартир службовцям Ізмаїльського прикордонного загону та вручення службових автомобілів поліції півдня області.

Разом з А. Аваковим в Ізмаїл прибув його перший заступник Сергій Яровий, голова Нацполіціі України Сергій Князєв, начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби Сергій Косик, керівник обласної поліції Дмитро Головін та інші офіційні особи.

Заходи розпочалися біля нового багатоквартирного житлового будинку для військовослужбовців-прикордонників. Раніше це були казарми для солдатів строкової служби, а після реконструкції тут з'явилося дев'ять службових квартир. Ключі прикордонникам вручав особисто А.Аваков.

Наступний пункт в офіційній програмі візиту міністра стали офіційні урочистості на площі Перемоги. Там поліції передали десять нових патрульних автомобілів Renault Duster.

"Ми сьогодні тут, в центрі Ізмаїла, дуже важлива для нас місто, щоб підкреслити, що безпека ізмаїльчан - важлива складова державної політики", - зазначив глава МВС.

"Ми привезли з собою десять сучасних автомобілів, які будуть патрулювати всі міста півдня Бессарабії, починаючи з завтрашнього дня. Питання забезпечення паливом нового транспорту також врегульовано.", - розповів глава Національної поліції с.Князев.

Він також анонсував набір в патрульну поліцію України, який стартує в Ізмаїлі з понеділка. Це перший для України випадок, коли місто без статусу обласного центру і з населенням менше 100 тисяч жителів стане місцем базування підрозділу патрульної поліції.

Кількісний склад нового підрозділу - 160 осіб. Для прийома на службу необхідно пройти тестування і навчання в Одесі. Набирати новий штат будуть з місцевих жителів.

Особливим цей день став для слідчого Ізмаїльського ОП Сніжани Чорної та головного інспектора сектора безпеки дорожнього руху Ізмаїльського ОП капітана Івана Карайнакі - вони отримали в подарунок від міністра по іменному годиннику.

Потім А.Аваков захотів відвідати Ізмаїльський центральний ринок, де він прогулявся по овочевим рядах і м'ясному корпусу і навіть закупив деякі продукти.

Источник - Трасса Е-95
14.06.17 10:28
А. Сатюков

обсудить в гер.Форуме

21.05.17 12:39 Маленькі ізмаїльчане провели флешмоб до Дня вишиванки

21.04.17 15:13 Ізмаїльська лікарня замовила Клопіксол для пільговиків в 2,5 рази дорожче від МОЗівського рівня

21.03.17 12:56 Мост в Затоке поломался на два часа

01.02.17 17:34 У боях за Авдіївку в зоні АТО загинув військовослужбовець з Татарбунар

20.01.17 18:38 Жители Одесской области на Крещение купались в ледяной воде

14.10.16 08:44 Мемориальная доска погибшему в АТО "морскому котику" появилась в Измаильском районе

03.10.16 08:59 Жители Измаила с размахом отметили День города

25.09.16 11:50 Первый поезд из столицы прибыл в Измаил

23.09.16 20:58 Измаильская студентка завоевала бронзовую медаль на Чемпионате мира по вольной борьбе

09.09.16 09:19 Саакашвили подарил 200 велосипедов детям, пострадавшим от массового отравления в Измаиле

Город-сам-себе-герой!
гор.справка
история 
музей 
галерея 
фонд 
АТС 
карты 
погода 
разное 
сервисы
общение 
юмор 
поиск у нас:
"и" "или"
НАШ САЙТ
WEB




2001-2024 ©